Gebruikersnaam
Wachtwoord

Beste tafeltennissers,

Welkom op de sinds februari 2015 vernieuwde website van onze T.T.V (Tafel Tennis Vereniging) Boomgaardshoek.
Bijzonder dank aan Thimo Franken die de website heeft ontworpen.

Onze vereniging is volgens de statuten opgericht op 17 februari 1984 te Poortugaal.

De vereniging bestond vanaf de oprichting voornamelijk alleen uit meerderjarigen (18 jaar en ouder).
Sinds mei 2013, hebben we, nadat wij als vereniging mee hadden gedaan aan de Sportentocht, ook een stuk of 10 jeugdleden binnen de vereniging (jonger dan 18 jaar).
Nederlands kampioen Barry Wijers, toen nog werkzaam bij Sportsupport heeft ons daar mee op weg geholpen.

Op donderdagavond zijn we trainingen voor jeugdleden gaan verzorgen in de gehuurde gymzaal aan de Othelloweg 8 te Rotterdam.(Zalmplaat)
Een paar jeugdleden hebben al toernooitjes gespeeld en daar prijzen gewonnen. (zie rubriek FOTO)

De jeugdtraining is op donderdag start om 19.00 uur en eindigt om 20.00 uur.
De zaal is vanaf 18.45 uur open.

Willem van Hoorn, Dirk Schouten en Peter Franken trainen op donderdagen de jeugd.

We proberen altijd op donderdag om met minimaal twee bestuursleden aanwezig te zijn en de training voor de jeugdleden te verzorgen.

Dirk en Peter hebben daar een speciale sportcursus "JEUGDTRAINER "voor gevolgd bij TTV Feyenoord van Teylingen aan de Akkeroord te Rotterdam (IJsselmonde)

Tijdens alle schoolvakanties en feestdagen zijn we altijd gesloten.
Ook op dagen dat er Rijksverkiezingen zijn is de zaal niet beschikbaar om te tafeltennissen.

We hebben dus twee speelavonden, op de maandag van 20:00 tot 23:00 uur alleen voor de senioren en op de donderdagavond is de zaal open voor de jeugd van 19:00 tot 20:00 uur daarna voor senioren tot 23:00 uur.

Op beide avonden bent u dus van harte welkom bij Tafeltennisvereniging Boomgaardshoek gevestigd Othelloweg 8 te Hoogvliet (gymzaal).

De contributie voor senioren bedraagt 12,50 euro en voor de jeugd 7,50 euro per maand.

Als je lid wil worden, mag je de eerste maand gratis komen spelen en kijken of het je bevalt.
Daarna kan je, als het je bevalt, je in laten schrijven.

We spelen competitie bij de Nationale Tafel Tennis Bond, met drie teams.
We spelen in de 3e, 4e en 5e klasse ( normaal en duo competitie).

Daarom roep ik zowel senioren als jongeren op om eens een keer een balletje te komen slaan en breng gerust een vriend of vriendin mee.

Tot ziens namens het bestuur van de Tafeltennisvereniging Boomgaardshoek.

Willem van Hoorn, voorzitter.
Rodney van der Spoel, penningmeester.
Peter Franken, secretaris, jeugdtrainer.
Dirk Schouten, materiaalbeheer, jeugdtrainer.
John Paans, wedstrijdsecretaris.
Gerrit Roukens en Rob van der Weel, beiden algemeen bestuurslid.

Hoogvliet, 9 oktober 2016.